Over

fotograaf | kunstenaar | dichter

Fotografie

ik maak fine art foto’s, zowel digitaal als analoog. Op dit moment werk ik samen met een fotografencollectief aan een expositie. De opening staat gepland in mei 2022. Op dit moment neem ik opdrachten aan. 

Kunst

Ik maak schilderijen met zowel olieverf, acrylverf, waterverf en inkt. Ook maak ik collages van onder andere oud ict materiaal. Ik werk voornamelijk met katoen canvas. 

Dichten

Ik heb een dichtbundel uitgebracht in 2020, getiteld: Raw. Ik schrijf voornamelijk in het Engels. Ik combineer mijn gedichten met foto’s. Op dit moment werk ik aan het vervolg van Raw, publicatie staat gepland in april 2022. 

Offerte aanvragen

[contact-form][contact-field label=’Voor- en achternaam’ type=’text’/][contact-field label=’Email adres’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Soort aanvraag’ type=’checkbox-multiple’ required=’1′ options=’Fotografie,Schilderkunst,Anders’/][contact-field label=’Toelichting aanvraag ‘ type=’textarea’/][contact-field label=’Maak een keuze’ type=’select’ options=’Particulier,Zakelijk’/][/contact-form]